“50 shijet e pastave”, libri i dytë i Renato Mekollit në Panairin e Librit

“50 shijet e pastave” është libri i dytë i Renato Mekollit. Shefi i kuzhinës sjell për amvisat dhe këdo që ka pasion gatimin receta të thjeshta dhe të shëndetshme.

Receta të shpejta, të lehta për t`u gatuar por mbi të gjitha të shëndetshme. Sekretet e tyre shefi i kuzhinës, Renato Mekolli, ka zgjedhur t`i ndaj me amvisat dhe këdo që ka pasion gatimin në librin me “50 shijet e pastave”.

Libri i tij i dytë do të jetë pjesë e Panairit të nëntorit dhe pritshmëritë e botuesve për të janë të larta.

Recetat janë një ndërthurje e gatimeve tradicionale dhe atyre moderne, por libri përmban edhe receta unike të krijuara nga vetë Renato Mekolli.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com