Bananja me qumësht më e rekomanduara për mëngjese

Bananja ështe fruti më i shëndetshëm për organizmin tonë, ajo rekomandohet që të përdoret kryesisht ne mëngjes si dhë përdorimi i saj të shoqërohet me një gotë qumësht. Ajo është një frut që për organizmin e njeriut si zemrën e forcon e po ashtu forcon muskujt dhë clodh trupin tonë. Ekspertët na këshillojnë që mos të konsumohen më shumë se dy banane në ditë sepse ato janë të mjaftueshme për të përmbushur nevojat e organizmit tonë gjatë gjithë ditës. Por nuk mund të harrojmë që dhë në pjesën e estetikës, banania përdoret për të relaksuar fytyrën dhe për ti dhënë asaj ndricim.

 

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com