Artikujt e Debati në Channel One

Beteja e fundit për Teatrin

Të ftuar: 1. Neritan Liçaj, aktor 2. Apollon Baçe, akademik 3. Aulon Kalaja, aktivist i shoqërisë civile 4. Fatos Çoçoli, analist 5. Lidhje në Skype nga SHBA me Ervis Zholi, gazetar

Reforma në drejtësi, 3 vjet më pas

Të ftuar: 1. Alban Zeneli, deputet dhe anëtar i Komisionit Parlamentar të Ligjeve 2. Shefqet Muçi, ish-ministër i Drejtësisë dhe profesor i Të Drejtës Penale në Universitetin Mesdhetar 3. Eni Çobani, avokate, drejtuese e emisionit “Shihemi në gjyq”, në “Tv Klan” 4. Kujtim Cakrani, avokat 5. Ferdinand Doja, avokat 6. Arsen Rusta, gazetar i kronikës

Beteja e fortë e Ilir Metës

Të ftuar: 1. Belind Këlliçi, kryetar i FRPD 2. Kujtim Cakrani, avokat 3. Fatos Çoçoli, analist 4. Elio Laze, gazetar 5. Erion Kullolli, jurist 6. Arben Meçe, pedagog në UT

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com