Artikujt e Sociale

Gabimet e mëdha që bëni me fëmijët kur doni ti hiqni pampersin

Shumë prindër e kanë periudhë stresi kohën kur fëmijës së tyre u duhet të heqin pampersin dhe ti mësojnë të përdorin banjon. Kjo periudhë mund të zgjasë me ditë por ka raste dhe me muaj. Për ta bërë këtë proces më të lehtë ekspertët japin këshillat dhe tregojne gabimet që të gjithë prindërit bëjnë duke

Fotoja e rrallë e vajzës rome nga Tirana në National Geographic

Fotoja e një vajze rome në Tiranën e viteve ’30 të shekullit të shkuar është një nga 8 fotografitë e përzgjedhura nga faqja prestigjioze e National Geographic për koleksionin e fotografive të grave gjatë këtyre viteve përreth botës. Në foton e bërë nga fotografi italian shihet një grua rome e veshur me rroba tradicionale në

Peleshi: Parku i fëmijëve në Tiranë po has në një rezistencë të pamerituar

Parku i fëmijëve në liqenin e Tiranës po has në një rezistencë të pamerituar. Kështu ka deklaruar zv/kryeministri Niko Peleshi, nga qyteti i Korçës ku ka prezantuar projektin “Qyteti i Fëmijëve” Peleshi: I uroj kryetarit të bashkisë së Tiranës të bëjë realitet idetë e veta të cilat po hasin në një rezistencë të pamerituar për

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com