Artikujt e Të tjera

Më thuaj shenjën e horoskopit, të të them cfarë mëkati bën

Më thuaj shenjën e horoskopit, të të them cfarë mëkati bën

Mëkatet e rënda mund të jenë përkufizuar si baza e mëkateve të tjera në botë. Pra, mëkatet më të dënueshme që një person mund të bëjë, sipas mësimeve biblike. Ju prezantojmë mëkatet e mëdha me të cilat janë lidhur shenjat e zodiakut: Zemërimi: Ky mëkat drejtohet nga Marsi dhe përfaqësohet nga Dashi dhe Akrepi. Personat që

Bananja me qumësht më e rekomanduara për mëngjese

Bananja ështe fruti më i shëndetshëm për organizmin tonë, ajo rekomandohet që të përdoret kryesisht ne mëngjes si dhë përdorimi i saj të shoqërohet me një gotë qumësht. Ajo është një frut që për organizmin e njeriut si zemrën e forcon e po ashtu forcon muskujt dhë clodh trupin tonë. Ekspertët na këshillojnë që mos

Pecetat higjenike dhe tamponët përmbajnë substanca helmuese

Për gratë, cikli menstrual dhe ‘humbjet’ e përditshme janë një problem jo vetëm higjenik, por gjithashtu edhe për sigurinë shëndetësore. Gratë kalojnë shumë vite të jetës duke përdorur pecetat higjenike dhe tamponë. Fatkeqësisht dyshimet mbi rreziqet e këtyre produkteve nuk janë zgjidhur ende. Alarmi vjen nga Agjensia Franceze e Sigurisë Shëndetësore (Anses). Një alarm i

Alkooli vret tre milion njerëz në mbarë botën çdo vit

Alkooli vret tre milion njerëz në mbarë botën çdo vit, më shumë se SIDA, dhuna dhe aksidentet rrugore të kombinuara, raporton Organizata Botërore e Shëndetësisë. Në raportot shtohet se meshkujt janë veçanërisht në rrezik. Një në 20 vdekje në nivel global çdo vit shkaktohet nga alkooli. Burrat zënë më shumë se tre të katërtat e

Abud: S’mund të kishim Konsull më të mirë se Ndroqi për Meksikën

Juan José Guerra Abud është zyrtarisht Ambasadori i Meksikës për Shqipërinë, jo rezident, me seli në Romë të Italisë. Me dorëzimin e letrave kredenciale Presidentit të Republikës së Shqipërisë, Ambasadori i Meksikës u dekretua për mandatin e tij diplomatik. Një vizitë të rëndësishme Ambasadori Guerra Abud e zhvilloi në atë që konsiderohet tokë meksikane, ambjentet

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com