Dosja Investigative/ Ja si karburantet mashtrojnë me akcizën e gazit për automjete

Emisioni “Dosja Investigative” është i vendosur që t’i shkojë deri në fund tregtimit të gazit në mënyrë abuzive nga karburantet.

Emisioni ka faktuar me zë dhe figurë që karburantet START, GEGA OIL dhe VELIAJ PERTROL tregtonin gaz për bombolat që përdoren për gatim ose ngrohje pa marrë parasysh rrezikun.

Këtë të enjte jemi përpjekur të zbulojmë rreth standardit të gazit, por dhe arsyen se përse këto karburante tregtojnë gaz dhe pse nuk i’u lejohet.

Cili është fitimi i tyre?  Si vidhet shteti duke e ç’doganuar me 0 akcizë si njësi shërbimi (pra gaz për ngrohje ose gatim) dhe përfundon duke u shitur si gaz automjetesh.

Aksionet e qeverisë duke kërkuar informalitetin “me qiri” dhe abuzimi sheshit ne vlera marramendëse i këtyre kompanive.

Për më shumë ndiqni videon e plotë të puntatës së sotme të emisonit “Dosja Investigative” të gazetarit Elio Laze.

Related posts

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com