Mbërrijnë tragjeditë nga shpërthimet e bombulave të gazit dhe tërmetet, si të mbrohemi

Të ftuar:

Elidon Laze, avokat, ekspert ligjor

Engjell Musai, drejtor, gazeta ‘Telegraf’

Adelina Lili, eksperte aksidentesh dhe fatkeqesish natyrore

Sabina Meta, eksperte

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com