Ndërkallja e 360gradë: Çfarë i ndodh Kosovës nëse liqeni i Ujmanit i kalonin Serbisë

Çfarë i ndodh Kosovës nëse liqeni i Ujmanit i kalonin Serbisë. Ndërkallja e përgatitur nga 360gradë e Artur Zhejit.

Praktikisht nëse ky liqen i bie krejtësisht Serbisë, Kosova thahet për ujë dhe bëhet një situatë dramatike. Do të hapë çezmën Serbia që të pijë ujë Kosova.

Shikoni ndërkalljen e përgatitur nga “360grade”.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com