Pikëpyetjet dhe avantazhet e turizmit shqiptar

Të ftuar:
1. Kujtim Dervishi, kryetar i shoqatës së restoranteve turistike të Shqipërisë;
2. Gjyste Bici, anëtare e SHRTSH;
3. Rrushi Selko, anëtar i kryesisë së SHRTSH;
4. Rajmonda Sulaj;
5. Gjon Dukgilaj;
6. Ersida Calja;
7. Bitilda Mehmeti, avokate.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com